Proteste ale angajaţilor Circului Globus

0
401

Peste 140 de angajaţi, colaboratori şi foşti artişti ai Circului Globus au protestat astăzi în incinta instituţiei, nemulţumiţi că primarul general al capitalei l-a demis pe directorul Victor Coman.
Angajaţii şi-au exprimat susţinerea faţă de manager, catalogând drept incorectă decizia edilului.

Ei sunt îngrijoraţi pentru modul în care va evolua situaţia, mai ales că peste o lună ar trebui să înceapă Festivalul Internaţional de Circ, eveniment pentru care ei s-au pregătit în ultimii doi ani, având până acum susţinerea Primăriei.
Aceştia îl susţin pe Victor Coman şi spun că nu i se poate imputa izbucnirea incendiului de la adăpostul în care erau ţinute unele animale ale circului, acesta nefiind un motiv de a fi demis.

În opinia angajaţilor care s-au adunat la Circul Globus să protesteze, o eventuală decizie de demitere a directorului putea fi luată doar dacă, în urma unor verificări, erau descoperite nereguli în conducere.
Primarul Gabriela Firea susţine că a primit ameninţări din partea managerului demis al circului Globus şi al apropiaţilor acestuia şi că se gândeşte să facă plângere la poliţie, precizând că îl consideră „caz patologic”, la fel ca pe directorul demis al Spitalului Colentina.

LĂSAȚI UN MESAJ