Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE:Animalelor, mi-e scârbă de voi.

0
676

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu, s-a autosuspendat din functia politica, dupa ce a scris pe Facebook despre cei care au protestat miercuri seara ca sunt „animale” si „cretini care vor tortura in locul privarii de libertate si lagare de exterminare in locul inchisorii”, catalogand protestul drept o „manifestatie nazista”.

Le-a transmis și un mesaj: ”Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă”.

El a revenit cu o noua postare joi seara dupa ora 21.00, in care reia aceleasi declaratii si afirma: „Inainte sa imi analizati limbajul folosit in postare, la adresa manifestantilor, va atrag atentia ca m-au facut mizerabil, prin scandări, la maxima audiență, pe toate televiziunile”.
Narcis Cătălin Beciu a fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri în Cabinetul Ponta. El este din Ploieşti, a fost exclus din PDL în 2008 şi ar fi un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit presei locale.
Ulterior, acesta a şters postarea, explicând că a făcut gestul „ca să nu mai fie invadate listele prietenilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ