Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii, anuntat duminica in Bucuresti.

0
620

Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii este anuntat duminica seara in Bucuresti. Participantii sunt invitati sa se adune la ora 17:00 in Piata Universitatii, de unde vor pleca in mars, la ora 18:00, spre Ministerul Justitiei, Consiliul National al Audiovizualului si Guvern. Proteste sunt anuntate pentru duminica, pana in acest moment, in alte doua orase din tara: Cluj si Brasov.

„Pastram ca revendicare demisia ministrului Justitiei si a sefilor partidelor guvernamentale PSD si ALDE”, spun organizatorii protestului, care sustin ca ar mai trebui ceruta demisia ministrului Sanatatii, pentru anularea reformelor din domeniul pe care il administreaza, precum si demisia presedintelui CNA, pentru „lipsa de reactie la manipulari care devin din ce in ce mai agresive si pentru subordonarea politica”. „Nu-l uitam pe Ciorbea”, spun organizatorii.

”Apoi mergem la Ministerul Justiţiei, iar în final, la Guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales”, se mai arată în mesajul publicat pe Facebook.
Democratia nu se sfarseste cu votul si instalarea unora la putere. E mult de aparat si impreuna putem sa o aparam.”, scriu organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ