Steaua și-a schimbat oficial numele în FCSB

0
278

În data de 21 decembrie, societatea comercială înfiinţată de către George Becali a pierdut dreptul de a mai folosi numele „Steaua”, în urma unei decizii a Curţii de Apel. Finanţatorul formaţiei bucureştene a apelat şi la ultima cale de atac înainte ca hotărârea să fie definitivă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Gigi Becali, finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, a anunţat, miercuri, că a schimbat oficial numele formaţiei în FCSB, informează Digi Sport.

„Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua.

De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. (…) Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB.

Asta e licenţa. Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb! (…) Nu am capitulat. Pentru mine FCSB e Steaua, pentru toţi e Steaua. Eu cred 100% că judecătorii de la Înalta Curte vor întoarce decizia”, a declarat Becali.

Victor Piturca sustine ca „s-a facut dreptate” dupa ce Gigi Becali a anuntat ca a schimbat numele echipei Steaua in „FCSB”. Fostul selectioner a afirmat ca noua echipa a Armatei ar trebui sa ajunga astfel in Liga 1.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a afirmat ca Becali este intr-o mare eroare cand spune ca Armata poate solicita plata unor despagubiri doar pe ultimii trei ani.

Talpan a mentionat ca Becali nu poate folosi nici numele FCSB, deoarece se confunda cu denumirea Fotbal Club Steaua Bucuresti.

Noi am schimbat doar numele, nu si societatea! Nu am capitulat, eu pentru dreptate ma lupt pana la capat! Sunt judecatori care au minte la cap. O sa spuna cei de la Inalta Curte care e Steaua. Iau licenta pe FCSB! O sa joc in Europa ca FCSB. Au contestat cei de la Armata si FCSB! Sa-i spuna judecatorii cum vor, asa am ajuns!”, a spus Becali la Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ