Ericsson a dezvoltat prima platformă 5G

0
457

Ericsson prezintă o platformă 5G dedicată nevoilor primilor operatori care vor face trecerea către 5G şi pentru a acoperi necesităţile aplicaţiilor care generează trafic mare de date, cum ar fi cele dedicate realităţii virtuale sau realităţii augmentate.

Astfel, Ericsson este prima companie care aduce pe piaţă soluţii ce permit reţelelor de azi să evolueze fără probleme către următoarea generaţie de reţele.

Noua platforma Ericsson cuprinde multiple solutii pentru 5G, de la core, radio, conectivitate pana la sisteme digitale de suport, servicii de transformare si securitate.’

„Cu aceasta lansare, prezentam noua noastra platforma 5G pentru a sustine inceputul unei schimbari majore in capabilitatile retelelor, permitand companiilor sa ofere mai multe cazuri de utilizare ale tehnologiei 5G si noi modele de business pentru clientii lor.

Este un prag important ce permite operatorilor sa-si continue drumul si evolutia catre 5G,” a spus Arun Bansal, Head of Business Unit Network Products la Ericsson.

LĂSAȚI UN MESAJ