Presedinta organizatiei de femei PSD Bucuresti Maria-Manuela Catrina O noua functie

0
420
Maria Manuela Catrina Presedinta Organizatiei de Femei Bucuresti a PSD

Dupa ce a fost numita de premierul Grindeanu secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale,Maria -Manuela Catrina este de ieri si membru în CA al Poştei Române.
Maria-Manuela Catrina este preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD şi a fost numită pe 10 februarie de premierul Sorin Grindeanu în funcţia de secretar de stat la MCSI.

„În temeiul dispoziţiilor legale, ţinând cont de importanţa societăţii şi având în vedere că Maria-Manuela Catrina, prin activitatea desfăşurată în diverse domenii şi funcţii de conducere, are
experienţa de management şi deţine expertiza necesară pentru ocuparea poziţiei de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA, propunem:aprobarea participării doamnei Maria-Manuela Catrina, secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română Sa, până la finalizarea procedurii de selecţie a managementului şi a membrilor Consiliului de
Administraţie şi introducerea indicatorilor de performanţă, conform legislaţiei în vigoare (OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare) în vederea unei bune administrări a patrimoniului societăţii în cauză şi a interesului public”, potrivit memorandumului transmis de Guvern.

Iata ce posta pe facebook cu putin timp in urma.


"O imagine infiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!", a scris Catrina.

Maria Manuela Catrina a fost şi candidat la alegerile din 11 decembrie, la Sibiu. Anterior, ea a condus Institutului Social Democrat "Ovidiu Şincai", patronat de Adrian Năstase, şi a lucrat în cadrul Departamentelor PSD în perioada în care Năstase era preşedinte al Consiliului Naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ