Întrebat care sunt iniţialele propunerii pentru portofoliul Justiţiei, Liviu Dragnea a replicat: „hai că le ştiţi, toată lumea ştie!”

0
219

Liderul PSD a răspuns în aceiaşi termeni şi atunci când i s-a cerut să confirme dacă Tudorel Toader a venit la Bucureşti pentru a discuta varianta preluării Ministerului Justiţiei.Fostul judecător la CCR Tudorel Toader este vehiculat ca o posibilă numire la Ministerul Justiţiei, după demisia lui Florin Iordache.

Toader este specializat în Drept penal şi criminologie.

A fost avocat în Baroul Iaşi în perioada 1991- septembrie 2006, iar pe durata mandatului de judecător constituţional a fost suspendat.

Şi-a început activitatea profesională ca procuror la Procuratura locală Panciu, în perioada septembrie 1986- octombrie 1990. Din 2005 este director al Şcolii doctorale din cadrul Facultăţii de Drept.

Fostul judecător CCR, Tudorel Toader, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, întrebat despre eventuala sa nominalizare pentru a ocupa postul de ministru al Justiţiei, că trebuie aşteptată ziua de miercuri, când premierul va face oficial propunerea, el confirmând că se va deplasa la Bucureşti.

„Aşteptaţi ziua de mâine”, a spus Tudorel Toader.

El a confirmat, pe de altă parte, că miercuri se va deplasa la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ