M-am nascut in ROMANIA-astazi:MIRELA ZETA

0
430

Mirela Zeta s-a nascut in zodia leului la data de 17 august 1982 in Bucuresti a absolvit UNATC in anul 2005. Actorie – clasa Prof. Univ. Dr. Gelu Colceag; Master Actorie anul I (2005 – 2007).

A participat la festivalurile precum “Sixieme Recontre Internationale de Theatre” din Franta, “Festivalul International UNESCO” din Mexic, “International Festival of Skopje” din Macedonia, sau “Festivalul International Shakespeare” din Craiova si “Festivalul International Chisinau”, facand-o pe Mirela Zeta in domeniul actoriei sa debuteze triumfator si promitator.


Tanara, exuberanta, vesnic amatoare de provocari si frumoasa in excentricitatea sa – acestea ar fi tusele calde ale Mirelei Zeta. Portretul complet insa, dezvelit de naivitatea initiala a cautatorului, prinde intre rame si luciditatea metalica, rece, corecta a femeii independente din secolul nostru macinat de o fuga nebuna inauntrul timpului.

Desi nu are un model profesional, Mirela marturiseste ca a incercat sa „fure” de la fiecare profesor, tot ce era mai bun, lucruri care sa-i folosesca in viitor.
A invatat sa fie deschisa si receptiva. Colaborarea cu Teatrul de Comedie, i-a adus Mirelei cateva roluri importante in piese precum „A douasprezecea noapte”, „Avarul indragostit”, „Aceasta formidabila harababura”, „Adio Carmen” sau „Sectorul S”.

Aflarea vestii ca va juca alaturi de colegii de facultate in parodia „Mondenii”, a reprezentat o mare bucurie pentru Mirela. Actrita este mandra de faptul ca pentru o perioada cei patru „mondeni” vor fi sub „juramant si la bine si la rau”.

LĂSAȚI UN MESAJ