Primarul comunei Şotânga, Cristian Stroe:„Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

0
556

Pentru a doua săptămână la rând, Partidul Social Democrat şi-a înghesuit electoratul rural în autobuze şi l-a expus în piaţa publică, ca pe o garanţie a puterii.

Peste 6.000 de oameni au defilat, sâmbătă, pe străzile oraşului Târgovişte, fără să ştie de ce şi pentru cine au ieşit să strige în ploaie.

E greu de găsit o explicaţie logică a acestor mitinguri pe care liderii PSD le consideră nişte demonstraţii de forţă, dar care seamănă mai mult cu un proces laborios de sinucidere politică.

Ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână la Piteşti şi ce s-a întâmplat sâmbătă aceasta la Târgovişte nu reprezintă altceva decât o etalare a acelei Românii rămase în urmă, ţinută în sărăcie şi subdezvoltare de către o clasa politică pe care Partidul Social Democrat o reprezintă mai mult ca oricine.

Ce capital de imagine poţi să aduni printr-o asemenea strategie în care aprinzi reflectoarele şi le îndrepţi spre eşecurile de care eşti responsabil?

Oamenii au ţinut în mâini pancarte frumos colorate, pe care scria “Susţinem Guvernul Grindeanu”, dar nu erau capabili să enunţe un singur nume de ministru.

Filozoful Gabriel Liiceanu critica mitingurile pentru sustinerea Guvernului Grindeanu organizate de PSD, cu membri de partid adusi cu autocarul si simpatizanti „reeducati” de posturile TV, intr-un editorial recent intitulat „Romania gurilor stirbe”.

Reactia filozofului vine in urma mitingurilor de sustinere a Guvernului Grindeanu organizate de PSD, unul la Pitesti, saptamana trecuta, si unul sambata aceasta, la Targoviste, dar si ca reactie la stirile false difuzate zilnic de unele televiziuni de stiri.

Oana Pellea este revoltata de modul in care liderii PSD s-au folosit de oameni necajiti si in varsta la mitingul de la Targoviste.

Ea a postat pe pagina sa de Facebook un reportaj realizat de jurnalistii de la Adevarul, intitulat „PSD, operatiunea de umilire a propriului electorat”, constatand ca este „sfasietor de trist” ce au facut liderii partidului de guvernmant.

Actrita Oana Pellea:„Sfasietor de trist. Cum sa profiti si sa te folosesti de saracia si disperarea unor oameni sarmani?”

LĂSAȚI UN MESAJ