PSD reia atacul impotriva democratiei! Șerban Nicolae propune grațierea abuzului in serviciu și a luarii de mita

0
830

Tudorel Toader continua ce a lasat neterminat Florin Iordache.După ce protestele din Piața Victoriei și din toată țara au alungat „elefantul” de la Guvern care schimba codurile penale, acum PSD reia atacul în Parlament și împodobesc al doilea „elefant” cu colții primului.

Mai concret, senatorii PSD resuscitează elemente din funebra Ordonanță 13 în proiectul legii grațierii, intrat în dezbaterea parlamentară.

Senatorul PSD propune eliminarea articolelor care se referă la infracțiunile de corupție-art. 289-294 precum și a articolului 297, care se referă la abuzul în serviciu, prevăzute în Codul Penal din lista pedepselor pentru care nu se beneficiază de grațiere, așa cum apare acum în proiectul legislativ.

Ce mai spune propunerea lui Șerban Nicolae: „Persoanelor ale căror pedepse au fost grațiate în condițiile prezentei legi și care în decursul a cinci ani de la intrarea acesteia în vigoare săvârșesc cu intenție o nouă infracțiune pentru care legea prevede pedeapsa cu închisoare, li se adaugă, la pedeapsa stabilită pentru infracțiunea nouă, restul rămas neefectuat ca urmare a grațierii”.

Cu siguranta vom asista la noi proteste masive in strada resuscitate de guvern ,prin actiuni total antidemocratice,de sorginte staliniste.

LĂSAȚI UN MESAJ