Există viaţă după moarte !

0
1031

Oamenii de știință de la Universitatea din Southampton au obținut dovezi clare că starea de conștiență continuă după ce a fost declarată moartea clinică.

Exista viata dupa moarte? Fizica cuantica spune ca DA!Constiinta nu este legata sau limitata de corpul material. Teoria radicala care poate schimba perceptia asupra lumii.

Experientele de viata dupa moarte au devenit atat de obisnuite incat aproape ca sunt considerate clisee. Un pacient a carui viata atarna de un fir de ata, este “transportat” printr-un tunel de lumina, se intalneste cu cineva (ingeri, Dumnezeu, parinti etc.) care ii spune ca trebuie sa se intoarca pe pamant.

Când inima încetează să mai bată, iar sistemul respirator şi cel circulator se opresc, persoana este declarată decedată. Funcţionarea corpului se opreşte, dar viaţa dispare?

Documentele prezintă probe evidente că unele părţi ale corpului sunt încă funcţionale şi la câteva zile după ce restul corpului a încetat să mai funcţioneze. Descoperirea ar putea schimba modul în care privim transplantul de organe.

LĂSAȚI UN MESAJ