Catalogat drept un „dezastru la comunicare”, ministrul Finantelor este tinut la sertar de PSD

Social-democraţii au refuzat să aprobe cererea, invocând faptul că ministrul a mai venit luna trecută. Opoziţia a catalogat argumentele PSD ca fiind "ridicole".

0
746

Majoritatea guvernamentală PSD-ALDE a respins cererea opoziţiei de a-l invita pe ministrul Finanţelor în Parlament pentru discuţii pe tema situaţiei financiare a ţării.

PNL a cerut în Camera Deputaţilor ca Viorel Ştefan să dea explicaţii în plen, la „Ora Guvernului”, cu privire la „sustenabilitatea financiară” a legii salarizării unitare.

Social-democraţii au refuzat să aprobe cererea, invocând faptul că ministrul a mai venit luna trecută. Opoziţia a catalogat argumentele PSD ca fiind „ridicole”.

Potrivit stenogramei şedinţei, social-democraţii au vrut ca liberalii să o invite în schimb pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Gabriel Vlase, a comentat că este a doua oară într-o lună, potrivit stenogramelor şedinţei de Birou Permanent, după ce Viorel Ştefan a venit şi în aprilie, tot la solicitarea PNL. Social-democraţii au insistat ca liberalii să o invite pe ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe motiv că salarizarea ţine de acest minister

LĂSAȚI UN MESAJ