Veste groaznica pentru Simona Halep Și-a rupt ligamentul la glezna

0
780

„Am ajuns mai devreme la Paris pentru tratament. RMN-ul efectuat arată că am ligamentul rupt din cauza căzăturii de la Roma. Sper să fiu refăcută pentru Roland Garros şi voi face tot ce este posibil să fiu pregătită.
Doctorii spun că şansele sunt de 50 la sută, în acest moment, dar s-au făcut progrese serioase faţă de duminică. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din ultimele săptămâni. Rămânem foarte pozitivi”, a notat Simona Halep, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Simona Halep s-a accidentat duminică, în primul set al finalei turneului WTA de la Roma, la scorul de 5-2, când piciorul său drept a rămas blocat în zgură la o alunecare și a făcut o entorsă. Simona a acuzat accidentarea și a fost învinsă în cele din urmă de ucraineanca Elina Svitolina cu 4-6, 7-5, 6-1.

”Am dureri, s-a umflat un pic, însă o sa fac recuperare, o să stau cu gheață cât de poate de mult și sper să îmi revin destul de repede.

Pe moment, când s-a întâmplat, am avut dureri, dar era încă încălzită, iar la 5-3 în setul 2, când m-am întors să dau o dreaptă invers, și atunci am chemat să îmi bună bandaj ca să nu mai fac încă o dată.

Cred că am jucat un tenis bun, un tenis solid, sunt foarte mulțumită de ce am făcut pe teren. După accidentare am scăzut puțin nivelul.

În setul 2 a fost ok, până la 5-3, când am simțit din nou, am zis că trebuie să am grijă de picior. În setul trei nu am mai simțit nimic pentru că nu mai puteam să alerg. Le cer scuze fanilor care m-au susținut pentru că în setul trei nu am mai putut să fac față”, a spus Simona.

Imediat dupa incheierea finalei, Simona a precizat ca nu a putut sa schimbe soarta finalei datorita faptului ca nu a putut sa alerge din cauza durerilor de la glezna.

LĂSAȚI UN MESAJ