Gabriela Firea: Fac un apel la Grindeanu să facă gestul de onoare şi să-şi dea demisia

0
1121
Primarul general Gabriela Firea

„Fac un apel în această seară la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum de partea dumnealui şi nu sunt de partea colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei, şi să facă gestul de onoare şi să-şi dea demisia. Este ultima şansă în care să poată să iasă cât de cât cu bruma de onoare care i-a mai rămas domnul Grindeanu pentru că oricum moţiunea miercuri va trece în Parlament şi ce se va alege atunci de toată această acţiune iresponsabilă?”, a declarat, luni seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a mai precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Sorin Grindeanu şi i s-ar fi retras sprijinul din partea partidului care l-a propus la Palatul Victoria, ar fi plecat din funcţie.

Totodată, Gabriela Firea a declarat că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta au de gând să demareze înfiinţarea unei noi formaţiuni politice.

“Aceasta este operaţiunea, oameni pentru noul partid”, a spus Gabriela Firea.

Edilul a relatat şi un episod în care liderii coaliţiei de guvernare, care s-ar fi întâlnit pentru retragerea ordonanţei de urgenţă 13, au vrut să-l cheme şi pe premierul Sorin Grindeanu, însă nu l-au putut găsi timp de 6-7 ore.

“S-a decis organizarea unei întâlniri la nivel de Partid Social Democrat împreună cu ALDE, am fost invitată şi eu, şi se discuta deja deciza politică de retragere a acestei ordonanţe, decizie ce urma să fie pusă în operă de către primul ministru.

Aveam întâlnirea la ora 12, ne-am întâlnit cu toţii în jurul orei 11 şi domnul prim prim ministru, care confirmase secretarului general şi preşedintelui de partid că vine, confirmase chiar de două ori, nu a mai apărut.

Ne-am îngrijorat în legătură cu starea de sănătate. (…) Telefoane peste telefoane, nimic. Nu mai răspundea la telefon. (…) Domnului preşedinte Tăriceanu i-a venit ideea să-l roage pe aghiotantul domnei sale din partea SPP să-l sune pe unul dintre SPP-iştii domnului premier, lucru care s-a şi întâmplat şi domnul respectiv a afirmat că este sănătos domnul prim ministru, dar că nu îi poate spune unde se află. (…) Spre seară târziu, a apărut schimbat şi din acel moment lucrurile s-au înrăutăţit. Schimbat ca atitudine faţă de cei care i-au dat încredere pentru a fi prim ministru. Nu ştiu unde a fost. (…) Dumnealui nu a mai vrut să facă acest anunţ împreună cu liderii politici de la Palatul Parlamentului sau de la sediul unei formaţiuni politice, a mers la Guvern şi a făcut singur declaraţia şi a făcut ca şi când el ar fi luat decizia care s-a luat la nivel politic de retragere”, a mai spus Gabriela Firea.

Se pare ca singura preocupare a primarului general, astazi,nu mai are nici o legatura cu primaria generala,si cu interesele bucurestenilor(nici nu a avut vreodata),ci cu interesele vremelnice ale unui partid care nu este in stare sa asigure o guvernare responsabila ,Rusine !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ