Raed Arafat :Achizitia salvarilor a fost blocata deliberat de anumiti functionari din minister

0
764

Dezvăluiri privind cumpărarea de ambulanţe noi. Vin de la Raed Arafat, care spune că achiziţia salvărilor a fost blocată deliberat de anumiţi funcţionari ai instituţiei şi care încă lucrează în minister. Cât despre motivaţie – Raed Arafat a vorbit despre apărarea unor interese.

,, Noi am avut acolo acord-cadru din 2010-2011, care trebuia să meargă pe patru ani, nu trebuia să se ajungă la faza asta şi într-adevăr, acolo s-au coalizat mai multe persoane şi la fiecare dată când rezolvam o problemă care o creau, creau altă problemă”, a spus Raed Arafat.

Întrebat cine sunt personele în cauză, Arafat a răspuns sec: ,,Funcţionari din interiorul Ministerului Sănătății. Nu dau nume. O parte sunt încă în Ministerul Sănătății”

De ce faceau asta:Nu pe mine trebuie să mă întrebați, pentru că unii poate că erau speriaţi să semneze, alţii nu voiau să o facă, alţii poate apărau alte interese, nu ştiu. Problema noastră e că am avut un program superb multianual pe care nu am reuşit să-l realizăm şi de asta suntem aici.

LĂSAȚI UN MESAJ