Preşedintele Klaus Iohannis in timpul unei drumeţii în Munţii Parâng

0
1046

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au urcat, duminică, în Masivul Parâng, din judeţul Hunedoara, o fotografie postată pe Facebook de un cioban care s-a întâlnit pe traseu cu preşedintele devenind virală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, s-au aflat duminică într-o vizită privată în staţiunea Parâng, din Valea Jiului, cei doi deplasându-se pe un traseu de creastă spre vârful Parângul Mare (2.519 m), după care s-au oprit la o cabană din zonă.

Vizita preşedintelui a fost apreciată de salvamontişti ca una normală, neprotocolară, Klaus Iohannis fiind cunoscut drept un iubitor al muntelui.

„A fost o vizită privată, neprotocolară. Preşedintele a socializat cu oamenii din zonă şi a parcurs un traseu de creastă pe vârful Parângul Mare”, a declarat şeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.
Este pentru a doua oară când preşedintele vizitează staţiunea Parâng, în octombrie anul trecut cuplul prezidenţial deplasându-se pe vârful Parângul Mic (2.074 m), după care a poposit la o cabană din această zonă.

Foto:Facebook/Filimon Vreja
Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi soţia sa, Carmen, au pornit, duminică, într-o nouă drumeţie montană în vestul ţării.

Cei doi, însoţiţi de câţiva apropiaţi, au urcat în Masivul Parâng, din judeţul Hunedoara.

Pe traseu, preşedintele României s-a fotografiat cu drumeţii, iar una dintre imagini, postată de un cioban pe contul său de Facebook, a devenit virală, fiind distribuită de sute de ori.

LĂSAȚI UN MESAJ