O nouă companie intră de azi pe piaţa de telecom din România

Abonamentele pornesc de la 2 euro

0
1488

„Serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă.

Vom avea în continuare o politică de investiţii dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja”, a afirmat directorul general al Digital Cable Systems, Dinu Malacopol. Serviciile vor fi disponibile doar sub formă de abonamente, iar DCS a semnat un contract cu Telekom Romania în acest sens.

Pachete cu minute în reţea, naţionale şi în roaming, dar şi internet mobil pe teritoriul României vor fi disponibile cu doi euro lunar: „Oferta noastră pentru serviciile de telefonie mobilă este gândită pornind de la specificul nişei pe care operăm deja cu servicii de cablu, internet şi telefonie fixă, şi se adreseză nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicaţii din zonele rurale şi urban mici. Configuraţia exactă a pachetelor va fi anunţată în momentul lansării”, a spus directorul de marketing al DCS, Dan Voicu.

Digital Cable Systems furnizează încă din 2005 servicii de telecom sub marca AKTA pentru zona de business, DCS fiind controlată de fondul de investiţii PineBridge, deţinut de Pacific Century Group. Compania are activitate mai ales în mediul urban mic şi în cel rural şi acoperă circa 3.000 de localităţi.Citeste mai mult pe:Gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ