PSD-ALDE la Mamaia- Dragnea, Tăriceanu și Tudose stabilesc soarta țării în weekend

0
2556

Liderii PSD se reunesc din nou, în acest weekend, pe litoral, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional şi în cea a grupurilor parlamentare, pentru a discuta despre priorităţile legislative ale sesiunii de toamnă, printre acestea numărându-se legea parteneriatului public-privat, cea a prevenţiei, proiectul de modificare a legilor justiţiei, precum şi Legea pensiilor. La întrunirile PSD va participa şi premierul Mihai Tudose, care le va prezenta social-democraţilor punctul de vedere privind Pilonul II de pensii şi cel care vizează acciza la carburanţi.

„Va fi o toamnă cu activitate bogată legislativă, cu legi importate dezbătute şi aprobate în Parlament – Legea parteneriatului public-privat, Legea prevenţiei, legea prin care se înfiinţează Fondul Severan de Dezvoltare şi Investiţii, legile justiţiei şi alte legi la care se lucrează în cadrul coaliţiei şi a Guvernului – Legea pensiilor, care este o lege extrem de importantă. Vom discuta în week-end şi alte priorităţi legislative”, anunţat, vineri, liderul PSD Liviu Dragnea.

El a anunţat şi faptul că Guvernul va prezenta coaliţiei şi parlamentarilor PSD şi ALDE punctul de vedere privind Pilonul II şi introducerea accizei.

„În week-end Guvernul ne va prezenta punctul de vedere şi despre Pilonul II, şi despre acciză, şi despre alte măsuri guvernamentale adoptate sau pe care intenţionează să le adopte”, a mi spus Dragnea.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Neptun, că sesiunea parlamentară care a început vineri este una extrem de importantă pentru evoluţia României. În opinia sa, partidul de guvernamânt duce o politică de distrugere economică potrivit datelor pe primele şase luni şi a spus că PNL trebuie să fie coloana vertebrală a opoziţiei la toate aceste măsuri care riscă să pună pe butuci economia românească.

LĂSAȚI UN MESAJ