Cinci tipuri noi de cartele la metrou incepand de duminică

0
942

Metrorex introduce din 15 octombrie spre achiziţionare cinci noi titluri de călătorie cu metroul: cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele pentru grupuri de trei, patru şi cinci persoane, potrivit unui comunicat publicat joi.

Calatorii vor putea opta, de duminica, pentru cartela cu o calatorie – 2,5 lei, abonamentul anual – 720 lei, cartela grup 3 persoane – 5 lei, cartela grup 4 persoane – 6,5 lei, cartela grup 5 persoane – 8 lei.

Prin acest proiect, aprobat prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1450 din 29 septembrie 2017, Metrorex imbogateste paleta de titluri de calatorie, fara implicatii financiare suplimentare din partea acestora.

Metrorex informeaza ca actualele titluri de calatorie nu isi vor modifica tarifele, introducerea noilor cartele are drept scop fidelizarea atat a calatorilor de zi cu zi, cat si a calatorilor ocazionali.

Metrorex a incheiat trei contracte de asigurare cu Asirom, dintre care unul vizeaza acoperirea daunelor suferite de calatori in cazul unui accident, cu o limita maxima de despagubire de un milion de euro, au transmis surse din piata de asigurari.

De asemenea, unul dintre contracte vizeaza acoperirea raspunderea civila fata de terti, cu o limita totala de un milion de euro, iar un alt contract face referire la raspunderea generala fata de terti si are o limita totala de 100.000 euro.

Potrivit surselor citate, tranzactia a fost intermediata de Globasig.

LĂSAȚI UN MESAJ